Verzending & Retourbeleid

Verzending

Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland verzekerd en met track en trace via Post NL of DHL.

Na ontvangst van uw bestelling en betaling gaan wij meteen aan de slag om uw order te verwerken. Bij een bestelling van een niet gepersonaliseerde sieraad, streven wij ernaar de order dezelfde dag nog te verzenden.

Alle orders worden aangetekend verzonden met Post NL of DHL en daarvoor vragen wij altijd om uw handtekening bij ontvangst van de bestelling.

Retourbeleid

Gepersonaliseerde sieraden & op aanvraag gemaakt
De gepersonaliseerde sieraden worden speciaal met de hand voor u gemaakt en ontworpen , het is daarom niet mogelijk deze sieraden te retourneren. Dit geven wij ook expliciet aan bij elk product dat u niet kunt retourneren.

Sieraden in de sale kunnen geretourneerd worden, echter het aankoopbedrag wordt omgezet in een waardecheque die 24 maanden geldig is.

Niet gepersonaliseerde sieraden, kunnen geretourneerd worden tot 14 dagen na ontvangst.
Wij kunnen alleen het sieraad retour nemen als u onderstaande stappen volgt:

U dient ons binnen 14 dagen na ontvangst per email te informeren over het retourneren. Wij streven ernaar om u binnen 2 dagen antwoord te geven op werkdagen van maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:00 uur 

  • Vermeld altijd uw ordernummer in de email
  • De sieraden mogen niet gedragen zijn
  • Er mogen geen draagsporen op de sieraden zitten
  • Sieraden moeten geretourneerd worden in de originele verpakking en zonder beschadigingen.

Wij adviseren u ten zeerste om de sieraden aangetekend retour te sturen, wij zijn niet verantwoordelijk als de post  uw pakketje kwijt raakt.

Retouradres:

C’est Moi Jewels
Cruquiuskade 25
1018 AM Amsterdam

Wanneer wordt het aankoopbedrag retour gestort?
Na beoordeling en ontvangst van uw retour gestuurde sieraad, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen retour storten op het door uw opgegeven bankrekening.

Hoe lang duurt voordat ik het nieuwe item opgestuurd krijg na ruiling?
Na ontvangst en beoordeling van het door uw gestuurde sieraad, sturen wij u het nieuwe item naar u op binnen 3-5 werkdagen indien het op voorraad is. U krijgt hier ook een bevestigingsemail van.