Over ons

C’est Moi Jewels is een Nederlands juwelenmerk, wat in 2013 is opgericht door juwelenontwerpster Art Jagesar. De sieraden van C’est Moi Jewels zijn vervaardigd van rijkelijk 14 (585) of 18 (750) karaat geelgoud, rosegoud of witgoud, gecombineerd met of zonder diamant. Onze principes zijn om een smaakvolle en kwalitatieve goede verfijnde collectie neer te zetten.

De C’est Moi Jewels collecties bestaan uit colliers met elementen van diamant, diamanten oorbellen, diamanten ringen, satijnen armbanden naar wens samen te stellen met sterrenbeelden, letters en of andere prachtige symbolen en de Forever Locked Bracelet. Een sieraad met wel een heel bijzonder ontwerp element, want zoals de naam al suggereert is het na eenmalig sluiten van de armband, niet meer mogelijk de sluiting te openen. Iets wat wereldwijd nog nooit eerder is gedaan en inmiddels gepatenteerd is.

Daarnaast is het voor ons heel belangrijk om alleen met gecertificeerde fabrikanten te werken.

De sieraden vertellen allemaal een eigen verhaal namelijk uw verhaal.
Van Forever Locked armbanden, tot de satijnen armbanden met een gouden symbool tot de diamanten colliers met een initiaal of een sterrenbeeld.
Elk sieraad geeft u de vrijheid om hem zo uniek mogelijk samen te stellen, net als uzelf of uw geliefde.

Met een prachtig assortiment, brengt C’est Moi Jewels tijdloze luxe aan elke vrouw over de hele wereld elke dag weer.

Gezicht achter het merk

“Hartelijk dank voor het kiezen van C’est Moi Jewels. Ik weet dat u uw sieraad met veel plezier en liefde zult gaan dragen, net zoals ik het sieraad met heel veel plezier en liefde heb ontworpen.

Is het niet geweldig om een sieraad te dragen waar functionaliteit, stijl en exclusiviteit samenkomen? Koester uw mijlpalen met onze juwelen”

Onze Bestsellers: